Gravid, Status

40+1

Nej, hvor er det dog kedeligt at vente. Og ja, måske jeg er en anelse utålmodig… er trods alt kun én dag over termin.

Var til jordemoder i tirsdags, hvor hun vurderede den lille fyr til at være 3400-3500 gram, så han er faktisk ikke så lille igen. Han har en fin størrelse, og derfor synes jeg ærlig talt også godt, at han kunne se at komme ud! Why this waiting game? Vi behøver ikke danse om den varme grød som to tosser på tinder, der spiller et fjollet hvor-længe-kan-jeg-vente-med-at-svare-spil. Jeg vil gerne hr. baby, og jeg er altså ret sikker på, han også vil mig. Så er det altså bare lidt sjovere, hvis man kan kigge hinanden i øjnene.

Jeg er overtræt og overstadig og har måske en smule kuppelkatar, hvilket måske fornemmes. Men jeg er nok ved at blive lidt bims.

I dag har mit bækken og min hofte knirket og værket som bare fanden. Kan knapt gå, og jeg lignede Quasimodo, da jeg i eftermiddags var i Kvickly for at købe ind til quinoasalat (ja, prøver stadig det der med sund, antiinflammatorisk mad – det går ikke så godt, skulle jeg hilse at sige). Det føles som om, min røv er ved at gå af led…

Jeg har derfor brugt det meste af min dag på at ligge på langs og kigge på billeder af franske kvinder i jeans og drømmer om at iføre mig et par levis 501, en lækker blazer og et par sprøde stiletter. Har dog også brugt lidt tid på H&M’s hjemmeside for at finde blødt tøj, amme-bh’er og mormortrusser, og det bliver sgu nok primært sidstnævnte, der kommer til at være dresscoden, når baby flytter ind. Well, han er sgu nok ikke så kræsen, så længe der er mælk i babbelutterne.

I morgen får jeg besøg af Julie, og det glæder jeg mig for vildt til. Bliver rart at få stimuleret min understimulerede hjerne og høre lidt om, hvad der sker uden for barselsboblen.

Vi skrives, folkens. Godnat.

Ps. Hvis I har tricks til at lokke en baby ud af en mave, så modtages de med kyshånd!

1 Comment

  1. Ann

    3. august 2018 at 8:59 am

    Amerikansk olie !!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.