Gravid

Tyk og træt

Der kommer en mave med Sofie.

Ej, er du sikker på, der ikke er to?

Du bliver jo enorm.

Er det normalt at være så stor så tidligt?

Du bliver sådan en, der er nemmere at komme over end udenom.

Det er bare nogle af de kommentarer, jeg har fået den sidste månedstid eller halvanden. Og det er ikke fordi, jeg bliver sur over det, egentlig. Jeg synes også, maven vokser i turbofart, og jeg har da også selv overvejet, om det mon var unormalt, at jeg allerede er så stor på det her tidspunkt. Så i onsdags hvor jeg skulle til lægetjek, spurgte jeg min (fantastiske) læge. Hun målte min mave og sagde, at jeg lå fint inden for normalen. Tænker, at det er qua min højde (er to lorte høj), at jeg ser så stor ud, som jeg gør. Og det gør mig sådan set heller ikke så meget.

Noget andet der dog til gengæld irriterer mig er, at jeg virkelig er begyndt at blive træt. Jeg er helt smadret i dag. Journalisten og jeg var til barnedåb i går, hvor jeg fik en hulens masse plukkeveer. Og da jeg var hjemme efter arrangementet først på aftenen, gik jeg direkte ind i seng og er nærmest først stået op nu. Jeg ved godt, at man bliver mere træt, når man bager en baby, men for fanden hvor er det irriterende. Hader at være dvask og doven – især når det ikke engang er på grund af festlige mængder alkohol dagen før 😉

Skal sgu lige vænne mig til den her gravide krop. Og nu vil jeg begive mig ud på en gåtur på Assistens Kirkegård med en veninde og en hund (og måske en is). Håber det giver lidt energi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.