Personligt

Borellas boble: Hvad er status på tilværelsen?

Jeg synes ofte, jeg ramler ind i en skriveblokade, når jeg går i gang med et indlæg til bloggen. Og ofte skyldes det, at jeg gerne vil skrive om noget, som pludselig kræver en længere forklaring på grund af hele den bagvedliggende historie. Og så bliver indlægget enten totalt uoverskueligt for mig at skrive, eller alt for langt til at I sikkert ville gide at læse det. Jeg vil gerne bruge bloggen til at komme ud med noget tankemylder i ny og næ, og hvis det skal give bare lidt mening for andre at læse, må I hellere få en update.

Derfor bringer jeg nu første status-indlæg, der gør det nemmere for interessede at følge med, når jeg går direkte til sagen i mine kommende indlæg. Jeg vil også i fremtiden poste de her “What’s new-indlæg”, men i en kortere og knap så dybdegående udgave 🙂

So… what’s new?

Studie- og arbejdsliv 

  • Som jeg skrev om HER, har jeg skiftet studieretning og skal derfor starte på Sundhedsfremme & Sundhedsstrategier til september. Det betyder, at min studietid bliver forlænget med halvandet år, og at jeg bliver kandidat i Sundhedsfremme og Sundhedsstrategier + Kommunikation. Jeg brænder for at kommunikere om sundhed, og derfor må denne kombi siges at være ret oplagt.
  • Det betyder, at den tid jeg nu skulle have brugt på at skrive speciale i stedet bruges på at søge job.  Jeg arbejdede indtil for et par måneder i siden i Dansk Industri (den store glasbygning lige ved Rådhuspladsen, hvis der skulle herske nogen tvivl), hvor jeg lavede forskeligt intern og ekstern kommunikation. Jeg sad dog aldrig i en kommunikationsafdeling, men lavede kommunikation for først HR- og derefter CSR-afdelingen. Nu vil jeg meget gerne have et job, hvor jeg arbejder sammen med andre kommunikationsfolk. Og så vil jeg gerne have noget mere professionel erfaring med SoMe. Derfor er det også super spændende, at jeg skal til jobsamtale på torsdag!

Familiefronten

  • For lidt over tre måneder siden mistede jeg min stedfar til kræften. Det var selvsagt meget hårdt. Jeg har kendt ham hele mit liv, og har boet med ham og min mor fra jeg var fire år gammel. Jeg savner ham, og det samme gør min familie selvfølgelig. Mine tre søskende er hans biologiske børn, og de bor alle tre på Falster med min mor. Som den storesøster jeg er, bekymrer jeg mig en hel del, og af og til synes Falster lige lovligt langt væk. Både min mor og søskende skal selvfølgelig have noget tid til at omstille sig til den nye tilværelse. Men jeg må dog sige, at jeg synes, de klarer den nye livssituation virkelig flot.
  • Min kæreste, som på bloggen går under aliaset ‘Journalisten’, er i øjeblikket i fuld gang med jobsøgning. I januar blev han færdiguddannet cand.public., hvilket på almindeligt dansk betyder, at han nu er kandidat i journalistik. Så herhjemme går vi i øjeblikket til jobsamtaler på skift. Og krydser fingre for, at det snart er slut med det 😉

Hvad ellers?

Ja, altså derudover er der ikke meget vildt at berette. Jeg går rundt med en satans forkølelse, jeg ikke rigtig kan komme af med. Og min hud spasser ud med eksem og rødme. Derfor investerede jeg i går i kogebogen “21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost”, da jeg jo netop ved, at den slags kost hjælper mig med al mulig dårligdom, såsom min manglende energi, eksemhud, forstoppelse (mhmmm… lækkert, I know) og humør. Så nu er der lidt inspiration at hente der. Er der nogen af jer, der har erfaring med bogen?

Afsluttende vil jeg bare sige, at jeg faktisk glæder mig til det næste halve år. Jeg har for engang skyld ikke meget på tallerkenen. Og det betyder, at jeg endelig kan give den gas med mit lille bloggerprojekt her. Håber, I vil læse med 🙂 Og kommentér, for pokker, det gør mig sgu så glad!

status


FØLG MED PÅ BLOGLOVIN’:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.