Personligt

Hvordan jeg mødte journalisten

Jeg husker tydeligt, da min tidligere roomie Josephine fortalte mig om den nye dating-app, Tinder. Jeg var meget skeptisk – var det ikke lidt taberagtigt at være på sådan noget? Jeg havde mange fordomme om den slags dating. “Nej, det er altså noget alle gør nu,” sagde Josephine, “jeg hørte selv to nice piger snakke om det nede på Taxa!”

Hun fik mig tilpas overbevist, at jeg oprettede en profil. Og i flere dage blev der swipet en masse til højre og venstre, og der blev chattet med forskellige typer af fyre. Men ingen af dem jeg chattede med, trods jeg jo egentlig havde swipet til højre, fangede min interesse. Men en dag skrev en fyr. Jakob, 25 år, 1.90 høj og journalist. Og der var et eller andet. Han virkede rimelig skarp, og chatten kørte meget nemt. Jeg var interesseret.

Der gik nogle dage, hvor vi chattede dagligt. Og pludselig gjorde jeg noget, jeg aldrig havde prøvet før: Jeg inviterede en fyr ud på date. En ØLDATE, selvfølgelig, det er jo det, man gør. Og om torsdagen skulle det være. Daten gik godt, som I nok kan regne ud. Der opstod zsa zsa zsu, og med tiden blev vi kærester.

Jeg kan huske, at vi i begyndelsen, før vi havde mødt hinandens familier, snakkede om hvilken historie vi skulle fortælle om, hvordan vi havde mødt hinanden. Vi skulle finde på en dækhistorie – for det var for pinligt at sige, at vi havde mødt hinanden over Tinder.

Vi fandt aldrig på nogen anden historie, og vi valgte at være ærlige i stedet. Og når jeg, den dag i dag, hører folk snakke om tinderdates, bliver jeg så nysgerrig. Og så snart chancen byder (eller ikke byder) sig, udbryder jeg: “JEG HAR MØDT MIN KÆRESTE OVER TINDER!”. Jeg synes, det er en god historie. Og jeg føler mig bare mega heldig ved, at have mødt en mand som jeg er fuldstændig tosset med – og som også er tosset med mig. Og det med at have fundet kærligheden over Tinder er vist lidt af en solstrålehistorie. Jeg kan i hvert fald forstå på veninder og forskellige bloggere, der fortæller om deres tindererfaringer, at selvom datingmulighederne er blevet flere, så er kærligheden altså ikke blevet særligt meget nemmere at finde.

Derfor vil jeg gerne sende min gode tinder-karma til dem, der snart skal på tinderdate og drømmer om mere end netflix and chill   😉

 

tinder-logoflame

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.