Status

Glædelig bagjul og en lille status

Hej! For fa’en, det er længe siden, jeg sidst er tjekket ind her på domænet. Mit lille bloggerhjem. Jeg har skam tænkt på at skrive flere gange, og jeg har også flere gange overvejet, om bloggen skulle nedlægges. Men det kan og vil jeg ikke. Jeg nyder stadigvæk, at jeg har et sted, hvor tankerne og ordene kan få lov at flyde, når de har brug for at komme ud af hjernen… og nu dukkede lysten og behovet altså op.

Jeg håber, I har haft en god jul? Jeg holdt jul hos journalistens familie i Lyngby. Svimserne. Det var hyggeligt og stille og roligt. Juleaftensmorgen var vi hos min far og hans kone i Allerød, hvor vi fik en ordentlig omgang brunch med pølser, røræg, bacon – ja, hele svineriet bogstavligt talt. Bare lige for at få udvidet maven inden den stod på det store julemiddagsbord senere på dagen. Hvor jeg spiste tre portioner julemad. Hold kæft, det var godt!

Første juledag kørte vi til min mor på Falster, hvor vi hyggede med min hende og mine søskende. Min mor havde disket op med det vildeste frokostbord, så den stod på masser af mad igen, og jeg tog endnu engang godt fra. Ja, måske jeg skulle begive mig ud på en lille post-juleløbetur i morgen, nu hvor jeg tænker nærmere over mængden af mad de sidste dage, haha!

Her til morgen stod vi op klokken meget-tidligt, vi skulle nemlig køre min far og hans kone til lufthavnen. De skal holde nytår i Spanien, de heldige sataner. Men til gengæld betyder det, at journalisten og jeg er hus-passere i Nordsjælland i disse dage, hvilket også føles lidt ferieagtigt. Og det bedste er næsten, at det betyder, at vi i disse dage har opvaskemaskine. Hold kæft, jeg glæder mig til, at jeg bliver ejer af sådan en, en dag. Og noget andet, der også er i huset: KARBAD! Et STORT karbad! Spørg mig lige, hvad jeg skal senere!?!

Her er sgu ret idyllisk. Huset ligger med udsigt til en lille sø, eller en stor vandpyt eller… er ikke helt sikker på, hvad man kalder sådan en mængde vand. Men pænt er det. Og så er her høns! Dem passer vi også. De er sgu lidt søde, altså. Og så lægger de æg! Det er smart.

Nu vil jeg lave lidt mad til mig selv, inden jeg hopper i baljen i badeværelset. Journalisten er inde i byen for at ses med en ven, så jeg har hele huset for mig selv. Måske jeg også skal binge-watche Gilmore Girls… #egonight

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.