Work-life balance

Work-life balance? Et travlt halvår i vente!

Jeg besluttede mig jo for at skifte kandidat. Det betyder, jeg skal starte på mit nye kandidatfag, sundhedsfremme og sundhedsstrategier om en lille måned. Og forlængelsen af min studietid har også betydet, at jeg har fået muligheden for at starte som studentermedhjælper hos ikke bare en – men to spændende organisationer! Men det betyder også, at mit næste halve år bliver travlt. Og for sådan en som mig bliver det vigtigt at prioritere meditation, yoga og andre små breaks, hvor jeg lige trækker vejret og tænker på noget andet end job og studie.

For omkring fire måneder siden blev jeg ansat hos fagforeningen Yngre Læger som kommunikationsstudent. En interessant arbejdsplads med en fed beliggenhed på det mondæne Østerbro lige op ad Østerport station. Fagforeningen ligger i et stort, elegant hus sammen med en række andre fagforeninger for læger (PLO, FAS og Lægeforeningen). Det fedeste ved mit job hos Yngre Læger er, at jeg får lov til mange forskellige ting. Jeg arbejder fx med CMS, tekster til web og sociale medier og billed- og videoredigering.

Men for små to måneder siden blev endnu et vindue åbnet. Jeg fik nemlig muligheden for at blive en del af Kræftens Bekæmpelses kommunikationsafdeling – en mulighed jeg ikke kunne lade gå. Her er mine opgaver mere ”nørdede”, og jeg sidder og formidler og “oversætter” lægefagligt materiale i et sprog, vi andre dødelige kan forstå 😉 Spændende opgaver i et endnu mere spændende hus.

Jeg ved, jeg får travlt med studie og to jobs, men præcist hvor travlt, det bliver, det ved jeg ikke helt endnu. Jeg venter nemlig svar på en meritansøgning, der har stor indflydelse på antallet af studietimer det næste halve år.

Uanset hvad skal jeg være rigtig god til at planlægge og bruge kalenderen – både til at notere mine ”pligter”, men også til små åndehuller i hverdagen. Og jeg ved, jeg skal holde mig selv lidt i nakken for at huske at gøre de der gode ting for mig selv. Samtidig bliver det et spændende halvt år! Jeg får lov til at blive klogere på sundhedsområdet, hvilket jeg har hungret efter i lang tid. Og mon ikke det trods alt gør tilværelsen lidt nemmere, når man synes, det man laver er oprigtigt interessant?

Alligevel vil jeg gerne høre: Har I nogle gode råd til, hvordan man får en travl hverdag til at gå op i en højere enhed? Bruger I nogle særlige apps? Eller værktøjer? Gode råd modtages i hvert fald med masser af virtuelle knus og kindkys!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.