Gravid

En dreng eller en pige?

Jeg har brugt meget tid på at tænke på, om det mon er en dreng eller en pige, der bor inde på den anden side af maveskindet. Jeg har læst åndssvage artikler om, at hvis man spiser meget sødt, så er det en pige, og meget salt en dreng og sådan noget pjat. Jeg spiser jo bare meget af det hele… 😉 Jeg har på ingen måde haft på fornemmelsen, om det var det ene eller det andet.

Journalisten og jeg havde aftalt, at vi ville vente med at få kønnet at vide, til vi skulle til scanning på hospitalet om et par uger. Men jeg kunne altså alligevel ikke rigtig vente. Så i sidste uge bestilte vi en tid hos en privat jordemoder. Og da hun fortalte os, hvad der gemmer sig derinde, blev jeg meget glad. Det var jeg blevet uanset om det var det ene eller det andet, men altså…

Vi skal ha’ en dreng!

En allerede meget livlig dreng. Jeg mærker ham sparke hver dag, flere gange om dagen. Og maven fylder mere og mere for hver dag. Folk, især mine kolleger, er begyndt at kommentere en del på det, og flere er også begyndt at ville røre maven. Det er sgu lidt skørt. Det der behov for lige at lægge en hånd på maven. Jeg har personligt ikke noget imod det, jeg synes bare det er lidt sjovt og hyggeligt.

Men ja! Der gror altså en lille bitte dreng med en lille bitte penis inde i min mave, og om fem måneders tid kommer han ud til os. Og han skal jo have et navn… men mere om det en anden gang.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.