Borellas egotrip

Det første (ærlige) indlæg

Jeg har blogget on and off siden jeg gik i 1.g og fulgt med i blogosfæren mindst lige så længe. Fra før Cathrine Nissen og Tine Strange var store bloggere og før Homesick overhovedet eksisterede (hvor pokker fik man sit hurtige boligfix før i tiden?!).

Nå, men altså… Jeg har sgu altid beundret de der blogger, der tør være hudløst ærlige. Dem der tør skrive om kærestesorger, om ensomhed eller om at have lyst til at kaste sit barn ud af vinduet. Og også dem der tør tage diskussioner op, som for eksempel om det er i orden at flashe sin lykke. Den slags indlæg har jeg kun turdet skrive hvis jeg var tilpas bagstiv. Men jeg har altid haft lysten. Nogle af jer læste måske med på min gamle blog, Blogrella. Blogrella blev sat i verden  i 2011 og blev stedet hvor både gode, mindre gode og røvsyge indlæg blev til. Nogle lidt for lyserøde, nogle lidt for prætentiøse og nogle lidt for… røvsyge. Jeg synes det er tid til en frisk start. Onabench

Hvis nogle af jer ikke kender mig, kan jeg lave en kort introduktion: Mit navn er Sofie Borella. Jeg er 22 år og flyttede for cirka to og et halvt år siden til Nordvest, hvor jeg stadig bor. Jeg havde glædet mig til at flytte til København siden jeg var en lille præteenager og jeg glæder mig over at bo her hver eneste dag. Jeg studerer kommunikation og sundhedsfremme på Roskilde Universitet, hvor jeg bliver færdig med min bachelor til sommer… Bla bla bla “Det er kedeligt, jeg keder mig”, som min roomie ville sige. Videre!

Okay! For omkring tre måneder siden røg jeg en tur på Bispebjerg Hospital efter at have været en tur nede og kysse fortovet. Jeg havde ikke været oppe og slås (denne gang, HA!), men var dejset om på grund af stress. Jeg fandt på den hårde måde ud af, at måden jeg levede mit liv på skulle ændres i nogen grad. Jeg er stadig i gang med at finde ud af hvordan. Min største støtte gennem min stressperiode var (og er) journalisten, en rolig, kærlig mand med ikke så store armbevægelser (i forhold til mig i hvert fald), som jeg mødte for ni måneder siden. Det viste sig, at han skulle være manden, der sparkede benene væk under mig (Obs: Det var ikke derfor jeg endte på fortovet. #Hahaha, griner af egen joke#).

Ting er sket inden for de sidste måneder og semi-store ting skal til at ske. Og netop disse ting vil jeg gerne skrive noget mere om. Mest for min egen bearbejdnings skyld, for hyggens skyld og for skrivelystens skyld. Og hvis DU vil følge med vil jeg blot sige: Velkommen til mit univers – det bliver skørt, følsomt og ærligt.

2 Comments

 1. Henrik Hornstrup / KNYT

  25. november 2014 at 10:57 pm

  Det bliver stort og det bliver så godt det her, kan mærke det, måde i smilerynker og øjenkroge 🙂 glæder mig til at følge din blog tæt tæt…
  P.S. Damn, helt vild fed stil på designet – elegant, enkelt og super set 😉

  1. Sofie Borella

   25. november 2014 at 11:03 pm

   Hæhæ, tak! Blogdesignet er møgfedt, men jeg kan ikke helt tage æren, har kun været med på sidelinjen. Min veninde, Sofie, er ret dygtig til grafisk design!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.