Personligt

Brug din rastløshed på noget konstruktivt

Når jeg bliver rastløs, kan jeg godt blive irriteret og i halvdårligt humør. Men i går blev min rastløshed brugt på noget konstruktivt i stedet…

Efter jeg var til min allersidste eksamen (inden specialeopstart!) for en uge siden, har jeg været noget rastløs. Jeg har ferie, og den burde egentlig bare bruges på at slappe af og gå de der lange ture, som jeg ved, gør mig så glad. Men jeg er sgu ikke så god til at slappe af. Jeg har da nydt ferien og sovet lidt længere end normalt, men i forgårs blev jeg en smule bims af ikke at have et projekt. Jeg begyndte at få øje på alle de småting i lejligheden, jeg godt kunne tænke mig at få gjort noget ved. Og for mit vedkommende skal der helst ikke gå særlig lang tid fra tanke til handling.

Journalisten, der også er hjemme i disse dage, da han er jobsøgende (han er sgu lige blevet færdig med sin kandidat i journalistik aka cand.public. – sejt, ikke?!), fik selvfølgelig også min rastløshed at mærke. Jeg blev til utålmodige, femårige Sofie, der stampede i gulvet og blev lidt hysterisk over, at vi ikke bare kunne føre alle mine lejlighedsidéer ud i verden med det samme. Men Journalisten er bare meget mere fornuftig end mig, og fik banket ind i hovedet på mig, at vi altså ikke har råd til at gøre det hele lige nu. Men så foreslog han, at vi lavede en liste over alle de ting, vi gerne ville have gjort, og at vi kunne checke nogle af tingene af listen i løbet af dagen.

En konstruktiv og udfordrende eftermiddag

Det resulterede i en aktiv dag, hvor der blev smidt en masse bøger på loftet, en del ting blev smidt ud, vi købte en ret pæn og billig kasse i Søstrene Grene til vores grimme æsker med diverse kosttilskud, og så købte vi en stor gummiplante, der nu står i vores vindueskarm og ser mega sej ud. En ellers god eftermiddag sluttede dog af med en krise. Vi skulle tilslutte den ph-lampe, der er flyttet ind i lejligheden, hvilket resulterede i næsten to timers arbejde med to kortslutninger (både bogstavelige og i billedlig forstand), mange frustrationer og grimme ord, en baldakin (som den der kop i loftet åbenbart hedder?) der sidder skævt og et hul mere i loftet, fra et skrue, der blev sat forkert. Stuen ser super nice ud, men kigger du op i loftet ligner det pis! Æv. Vi satser stærkt på, at Journalistens bror, der har hænderne skruet lidt bedre på end os, vil komme os til undsætning snarest.

Bortset fra lampeprojekt gone bad var det en super dag, hvor lejligheden fik sig en opgradering. Og min rastløshed blev drivkraft til noget konstruktivt! Jeg tænker, at det kunne være lidt sjovere med lidt billeder fra den opgraderede stue, og derfor kommer der snarest nogle billeder op, så I kan se, hvad jeg taler om 🙂

 

Dagens to-do’s handler om små forbedringer af vores elskede frederiksberg-lejlighed ?? #praktiskferie #todolist #morgenkaffe

Et billede slået op af SOFIE BORELLA TAUSEN (@sofieborella) den

 

1 Comment

  1. Kom indenfor i min stue på Frederiksberg - BORELLAS BLOG

    30. januar 2017 at 5:40 pm

    […] Læs også: Brug din rastløshed på noget konstruktivt […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.