Gravid

Bajere og plukkeveer

Hr. Baby fylder efterhånden godt derinde. Han giver nogle seriøse ninjaspark fra sig, og jeg har flere gange tænkt, om han mon kan bryde ud gennem maveskindet. Og i nat har jeg været heftigt plaget af plukkeveer, der nev godt. Jeg ved ikke, hvad der skete, men flere gange vågnede jeg af, at det gjorde ondt fra bækkenet og ned i det ene baglår… Tænker, at den lille fyr måske har ligget og trykket på en nerve. Sådan er preggolife nok bare lige nu…  Men øhm, hvis fødslen nu skulle gå i gang i morgen på vej hjem fra Fanø, så ville det være helt ok!

Plukkeveerne var også lidt vilde i går aftes, og jeg spurgte journalisten, om jeg måtte google “hvor mange plukkeveer er normalt” (jf. indlægget fra i går). Han kiggede på mig, rystede på hovedet og sagde, at jeg jeg jo for fa’en havde de plukkeveer, jeg nu engang havde… Godt ord igen.

Nå, men den sparsomme søvn i nat gjorde, at jeg besluttede mig at blive i sengen i dag her på Fanø. Resten af hytten er taget på naturlegeplads, og senere skal de forbi Fanø Bryghus. Er nok mest ærgerlig over, at jeg går glip af sidstnævnte. Drømmer lidt om at fylde køleskabet derhjemme op med bajere, så der ikke mangler noget, når Hr. Baby beslutter sig for at flytte ud af sin lille 1. værelses. Er det ikke også noget med, at øl får mælken til at løbe til? (Og mon dette kan resultere i en indberetning til kommunen?)

Bortset fra den dårlige nattesøvn, som jo hersker uanset om jeg befinder mig på Frederiksberg eller Fanø, så har ferien her været noget så skøn og tiltrængt. Dejligt at komme væk hjemmefra og hyggeligt at være sammen med svimserne, svogeren og vores yndige niece, Alma, på knapt tre år. Jeg smelter , når journalisten og Alma leger, og jeg glæder mig så sindssygt til, at han skal være far.

Banden er lige kommet hjem igen, og journalisten kom glad ind med en papkasse fyldt med Fanø-øl. NU smelter jeg. Jeg tror, jeg har fundet den rette 🙂

Fanø Bryghus

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.