Gravid

Der bor en baby i min mave

Jep, jeg er gravid. Ret gravid, faktisk. 17 uger henne – og det er for fedt!

Både J og jeg er vildt glade, og vi er i den grad begyndt at glæde os. Det er blevet noget mere virkeligt for os begge, efter det blev meldt ud til familie, venner og på arbejdet. Og nu måtte der også et lille skriv ud her.

Der begynder virkelig at ske ting og sager med og i maven i disse uger. Jeg fylder mere i landskabet, og jeg kan ikke passe nogle af mine bukser overhovedet. Og så mærkede jeg faktisk babyen sparke sådan rigtigt for første gang i morges, hvor jeg slet ikke var i tvivl. Det føltes som to små smølfespark på indersiden af maveskindet, haha. Tidligere har jeg oplevet små bobler, der muligvis har været babyen, men ikke så tydeligt som i dag. Så hyggeligt!

Jeg har været meget forskånet for graviditetsubehag. Kun ganske lidt kvalme, ingen opkast. Jeg var dog meget træt de føste 10-12 uger, men nu i 2. trimester er jeg næsten frisk og vågen som før babyen flyttede ind i maven.

Men ja! Til august bliver vi tre beboere i vores lille lejlighed på Frederiksberg. Og det bliver sparsomt med pladsen, men det skal sgu nok gå. Sådan en baby skal jo næsten ikke have nogle ting, vel? #fåck

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.