FAVORITTER

3 FORÅRSFAVORITTER FRA H&M

Jeg er så træt af min garderobe i øjeblikket. Og i går skulle journalisten og jeg med et vennepar i Tivolis koncertsal og se forpremiere på Spamalot, og jeg havde NADA at tage på. Så jeg sneg mig en tur i Frederiksberg Centret uden rigtig at vide, hvad jeg gik efter. Og det kan altså godt være en anelse farligt. Det resulterede nemlig i, at jeg kom hjem med tre skjorter fra H&M. Men jeg tænker, at de godt kunne gå hen og blive nogle af mine forårsfavoritter i år! Så er det okay, ikk’? 😉

1: Jeg er faldet lidt for det sort/hvide tern-mønster generelt, og kunne også godt tænke mig en buks eller nederdel i samme print. Skjorten her er ret fin, synes jeg, og de puffede ærmer og den høje hals gør den lidt særlig. Køb den HER (349,-)

2: Den her er jo altså lidt crazy og nok også lidt vildere end det meste i min garderobe. Jeg har kigget på den flere gange, både i butikken og på forskellige bloggere (fx på Cathrine her). I går kom den med mig hjem. Jeg har den faktisk på i dag, og den gør altså en grå søndag lidt mere festlig 🙂 Køb den HER (349,-)

3: Ja, jeg er jo tydeligvis også faldet for flæserne, som er at finde OVERALT i øjeblikket. De kan sgu et eller andet, synes jeg. Køb den HER (299,-). Den her endte med at blive den, jeg havde på i går. Og det fungerede sgu ret godt.

 


ARE YOU LOVIN’ MY BLOG? GO FOLLOW:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.