Personligt

10 gode ting på en øvdag i april

Hvad fanden sker der for vejret i dag, hva? Det er sgu for sløvt. Det er koldt. Så I, da regnen blev til sne?!! Og jeg har i protest lagt mine vinterfrakker på loftet, hvilket betyder, at jeg løber rundt i min ruskindsjakke og fryser min røv i laser.

Det har været lidt nogle øvdage for mig, de sidste par dage. Uden jeg egentlig kan pege på, hvordan det helt præcist kan være. Vejret hjælper ikke på det… Men den slags øvskab er jo bare åndssvag, og ofte hjælper det at tvinge hjernen til at fokusere på noget mere positivt. Derfor har jeg skrevet 10 ting ned, der gør mig glad i dag.

10 gode ting på en øvdag i april, er for mig…
  1. Mit nye job. Det er et rart sted. Folk er søde, der er pænt, der er god kaffe – og så giver det mig bare fornyet energi at komme i gang med noget arbejde igen.
  2. At Journalisten og jeg skal passe Journalistens niece, Alma på lørdag. Hun er halvandet år og alt for lækker!
  3. Den kokostop, jeg lige har spist i stedet for at løbe en tur. Vejret tillod simpelthen ikke løbetur, altså. Gi’r I mig ikke ret? Lavede kaffe-kage-date med Journalisten i sofaen i stedet (se selv på min story på Insta ?), hvor vi snakkede om fremtidsdrømme og andre hyggelige ting.
  4. At vi lige er startet med at få måltidskasse fra Årstiderne igen efter en pause på et års tid. Havde helt glemt hvilken KÆMPE luksus det er at få bragt maden til døren. Om lidt skal jeg kokkerere en forhåbentlig lækker wok med kalkun!
  5. At vi for et par uger siden fik vi slebet og ludbehandlet vores gulve i lejligheden, og det er sgu blevet pænt. Det gør mig faktisk ret glad.
  6. At jeg på torsdag har en aftale med en god veninde til noget aftenhygge, og på fredag får to andre veninder til frokost! Det er virkelig noget, jeg ser frem til. Hvis der er noget, der kan give mig ny energi, så er det kvali-tid med tøserne.
  7. Uffe Holms instagram, hvor han jævnligt lægger små videoer op af sin fantastisk nuttede unge, Holly. Hun er altså pisse sjov! Tjek selv HER. Så hvis dine mundviger også hænger lidt, bør du se et par eller 10 klip med Holly – det virker!
  8. Mine nye jeans fra Cos, der både sidder pænt OG er behagelige at ha’ på! #denimgoals
  9. Papmachéreglen. Perfekt som aftenlæsning inden sengetid! Man kan sgu ikke gå i seng med andet end godt humør, efter at have læst et par af Hellas livsregler. Lå og læste i sengen i går aftes, for at prøve at vænne mig fra aftenfixet med Instagram. Det er jo ikke synderligt sundt, lige inden man skal sove. Og med papmachéreglen glemte jeg hurtigt alt om mit SoMe-Fix.
  10. At vi skal til bryllup hos Journalistens gode ven og kommende kone i slutningen af maj. Det er første gang, jeg skal til et bryllup, hvor dem der skal giftes, er jævnaldrende med mig. Det er altså lidt vildt og voksent. Og hvad der er næsten lige så spændende (ok, også kun næsten!), er, at jeg skal finde en kjole! ?

Ved I hvad? Det hjalp faktisk. At tvinge hjernen til at skrive denne liste. Selvom det tog lidt tid. Nu vil jeg smutte i køkkenet og svinge kødgryderne.

God aften, derude <3

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.